Социални проекти


Кампания 2009:
Благотворителна кампания в подкрепа на децата на инвалидизираните или загиналите полицаи и пожарникари от системата на МВР

Министерство на вътрешните работиБлаготворителна кампания в подкрепа на децата на инвалидизираните или загиналите полицаи и пожарникари от системата на МВР.

Благотворителната кампания за децата на полицаите, пострадали и загинали при изпълнение на служебния си дълг е вече традиционна за българското обществено пространство – кампанията се провежда за шести пореден път и ще протече в периода от 25 ноември 2009 до 15 януари 2010 година. Благотворителната кампания набира средства за 145 деца на пострадали и загинали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР. Тя се провежда под патронажа на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и се осъществява със сериозното медийно партньорство на Нова телевизия и в. Стандарт. Кампанията подкрепя децата и семействата на загиналите служители на МВР и се осъществята с подкрепата на много светски и обществени личности, които застават зад кампанията с името си, сред които са продуцента Евтим Милошев, музиканта Орлин Павлов, телевизионния водещ Димитър Цонев тв водещата Вили Сечкова и други.

Натрупаните суми ще бъдат разпределени между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Министърът на вътрешните работи и патрон на кампанията вярва, че в нея ще се включат колкото се може повече хора, тъй като децата имат нужда от жест на обществото.

ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

ПРОЕКТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е АКТИВЕН!