Инструменти
Здравни проекти

В помощ на болниците и медиците, които са на първа линия в борбата с пандемията от COVID-19 - Военно-Медицинска Академия

Военно-Медицинска Академия

 

От своето създаване като гарнизонна болница през далечната 1891 г., Военномедицинска академия не престава да расте и да се развива, благодарение на ентусиазма на своите създатели – възрожденските лекари Георги Золотович, Михаил Иванов, Луиджи Понтара, както и десетки други техни съвременници, които полагат основите на военното здравеопазване. Извоюваният с годините авторитет и съвременните диагностично-лечебни възможности превръщат ВМА в неизменен притегателен център за пациенти от цялата страна. През последните години амбулаторният поток от прегледи се е увеличил значително. В пъти повече са и пациентите, пренасочени от други лечебни заведения в България, което е израз на доверие от страна на лекарската гилдия.

ВМА е интегрирана в сферата на националното здравеопазване, като оказва спешна и неотложна медицинска помощ на цивилното население, участва в националните и международни структури за ликвидиране на последиците от военни конфликти, природни бедствия, промишлени аварии и терористични атаки.

С дарените средства ВМА ще закупи диагностични тестове за COVID-19.

Избери, за да помогнеш!

Дари сега

С дебитна или кредитна карта

лв.
  • Visa
  • Verified by Visa
  • MasterCard
  • MasterCard Secure Code
*

С Райфайзен ОНЛАЙН за клиенти на Райфайзенбанк

лв.

С банков превод

Получател/Титуляр: Военно-Медицинска Академия

IBAN: BG43BNBG96613100150601

BIC: BNBGBGSD

При банка: БНБ - ЦУ

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

 

Медийни партньори

Партньори