Инструменти
Здравни проекти

В помощ на болниците и медиците, които са на първа линия в борбата с пандемията от COVID-19 - Александровска болница

Александровска болница

 

Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Александровска“ ЕАД, известна като Александровска болница е най-старата болница и една от най-големите в страната. Още със създаването й през 1879 г. под името Софийска първоразрядна болница, тя получава статут и функции на национална медицинска институция. Александровска болница е водещ национален университетски и лечебен център, осигуряващ 24 часова медицинска помощ за диагностика, лечение и рехабилитация на лица с остри и хронични заболявания, травми, състояния, изискващи оперативно лечение в болнични условия, в т.ч. медико-козметични процедури.

Лечебно-диагностичната, трансплантационна, диспансерна, учебна и научно-изследователска дейност се осъществява в 26 самостоятелни клиники, 3 референтни лаборатории, отделения, центрове и консултативни кабинети, някои с уникални функции и значение за страната.

С дарените средства УМБАЛ Александровска ще закупи специални облекла, консумативи и дезинфектанти, изключително належащи в борбата с COVID - 19.

Избери, за да помогнеш!

Дари сега

С дебитна или кредитна карта

лв.
  • Visa
  • Verified by Visa
  • MasterCard
  • MasterCard Secure Code
*

С Райфайзен ОНЛАЙН за клиенти на Райфайзенбанк

лв.

С банков превод

Получател/Титуляр: УМБАЛ "Александровска"

IBAN: BG54TTBB94001526873019

BIC: TTBBBGSF

При банка: Сосиете Женерал Експресбанк

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

 

Медийни партньори

Партньори