Инструменти
Здравни проекти

Българската Коледа' 2021

Администрация на Президента

 

Благотворителната инициатива „Българската Коледа“ е в помощ на нуждаещи се от лечение български деца. Кампанията се провежда под патронажа на Президента на Републиката, неизменно от 2003 г. до сега. Инициативата има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, свързани с детското здраве и да подпомага лечението на деца.

Благодарение на проявената съпричастност на хиляди добродетелни българи инициативата подпомага всяка година над 500 български деца с тежки хронични заболявания и осигурява средно на 25 лечебни заведения модерна, високотехнологична апаратура за прецизна диагностика и съвременно лечение в университетските и многопрофилни болници в цялата страна.

С набраната сума от Кампания‘2021, за 19-та поредна година, ще бъдат подпомогнати деца за осъществяване на диагностика, лечение, рехабилитация и осигурени  лекарства, медицински изделия, помощни средства. Чрез закупуване на медицинска апаратура за детски болници, клиники, отделения и центрове за здравни услуги, предназначени за обгрижването на деца в цялата страна, „Българската Коледа” има амбицията да допринесе за по-ефективна грижа за здравето на децата.

Избери, за да помогнеш!
 

Дари сега

С дебитна или кредитна карта

лв.
  • Visa
  • Verified by Visa
  • MasterCard
  • MasterCard Secure Code
*

С Райфайзен ОНЛАЙН за клиенти на Райфайзенбанк

лв.

С банков превод

Получател/Титуляр: БНТ - За Българската Коледа

IBAN: BG13UBBS80023300186210

BIC: UBBSBGSF

При банка: ОББ

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

 

Медийни партньори

Партньори