Инструменти
Социални проекти

Клуб Млад природоизследовател

Фондация Дечица

 

Повече от осем години Фондация „ДЕЧИЦА“ работи с деца и младежи в неравностойно положение от Центрове за настаняване от семеен тип. Ние помагаме децата да растат в благоприятна среда, като им предоставяме не само материални неща от битов характер, но най-вече работим за тяхната социализация, развитие, личностно израстване и професионално ориентиране.

Целта на нашата работа е децата и младежите в неравностойно положение да получат равен шанс с връстниците си, да успеят да се интегрират в обществото, за да могат да се реализират в личен и професионален план и да водят нормален начин на живот.

Проект „Млад природоизследовател“ е насочен не само към тях, но и към деца от общността, които имат интерес и са любопитни да научат повече за необятния свят на растенията и животните.

Два пъти седмично ще се срещаме в нашето „клубче“, за да гледаме филми за природата, да разсъждаваме над различни теми и да стигаме до собствени заключения. Ще се научим да се грижим и да пазим природата.

Ще посетим различни музеи и забележителности, а накрая всяко дете ще направи собствен проект, за да демонстрира какво е научило и разбрало.

Тези събития ще имат силен познавателен ефект върху децата, ще им помогнат да учат чрез преживяване, да си поставят цели и да полагат усилия за постигането им.

Проектът „Млад природоизследовател“ ще превърне ученето във вълнуваща емоция, а учебния процес – в истинско приключение!

Избери, за да помогнеш!

Дари сега

С дебитна или кредитна карта

лв.
  • Visa
  • Verified by Visa
  • MasterCard
  • MasterCard Secure Code
*

С Райфайзен ОНЛАЙН за клиенти на Райфайзенбанк

лв.

С банков превод

Получател/Титуляр: Фондация Дечица

IBAN: BG80FINV915010UB291686

BIC: FINVBGSF

При банка: Първа Инвестиционна Банка

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

С дарителски SMS

Дарете чрез SMS с текст DMS IZSLEDOVATEL на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори.

  • За абонати по договор с Telenor, Vivacom и A1 цената на 1 sms е 1 лв.
  • За потребители на предплатени услуги на мобилните оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Истински истории

Аз съм на десет и искам да знам

Фондация Дечица ще организира посещение на природни обекти, за деца в неравностойно социално положение.

Аз съм на десет и искам да знам. Защо дъгата има седем цвята? Защо жабата е зелена?  Защо, докато тук е ден, в другия край на земното кълбо е нощ? ...

 

Медийни партньори

Партньори