Инструменти

Как да дарим

Как да направиш дарение

Всеки от Вас може да избере своята кауза и да дари чрез:

 • Виртуален ПОС
 • През Райфайзен ОНЛАЙН
 • Чрез банков превод

Всяко направено дарение в рамките на кампанията „Избери, за да помогнеш“, независимо от начина за подкрепа, който изберете, отива по сметката на организацията или институцията, чийто проект сте избрали.

Чрез виртуален ПОС

Дарение с кредитна или дебитна карта

 1. В края на описанието на всеки отделен проект, включен в кампанията „Избери, за да помогнеш“, има бутон „Дари с банкова карта“.
 2. Посочете сума, въведете името си и дайте съгласие с Правилата на дарителската кампания.
 3. След като изберете този бутон, ще бъдете пренасочени към системата за разплащания на Райфайзенбанк (България) ЕАД и ще можете да направите своето дарение.

Услугата е достъпна за притежатели на банкови карти, носещи търговските марки на БОРИКА, VISA и Mastercard.

Чрез Райфайзен ОНЛАЙН

В случай, че сте клиент на Райфайзенбанк и ползвате услугата за интернет банкиране Райфайзен ОНЛАЙН.

 1. В края на описанието на всеки отделен проект, включен в кампанията „Избери, за да помогнеш“, има бутон „Дари с Райфайзен ОНЛАЙН“
 2. След избор на бутона под описанието на избрания от Вас проект, сайтът Ви прехвърля на официалната страница на услугата Райфайзен ОНЛАЙН, където след като се идентифицирате с потребителско име и парола, автоматично се зарежда съответното платежно нареждане за превод в лева или към бюджета*, с попълнена информация за:
  • Организацията, която сте избрали да подкрепите
  • Банковите данни на организацията
  • Основанието за плащане „Избери, за да помогнеш“
 3. Вие трябва да попълните единствено сумата, с която искате да подкрепите избрания проект и да посочите своята сметка, от която да се нареди преводът.

* Някои от проектите, например Българската Коледа, имат сметки като бюджетни организации – в този случай автоматично Ви се зарежда платежно нареждане за превод към бюджета.

Чрез банков превод

В края на описанието на всеки отделен проект, включен в кампанията „Избери, за да помогнеш“ е посочена банкова информация, която е необходима за дарение чрез банков превод.

Важно е при превод на средства да изписвате посоченото основание за плащане, за да е ясно, че дарението е в рамките на кампанията „Избери, за да помогнеш“.

 

Всички проекти

Медийни партньори

Партньори